top of page
shutterstock_189506960.jpg

Tentang kita

shutterstock_1574090656.jpg

Mengenai Viccard

VICCARD PTE LTD telah ditubuhkan sejak 1991 sebagai pengedar serantau produk dan peralatan kad plastik.

 

Kehadiran kami di pasaran Asia Tenggara memenuhi keperluan keperluan industri kad yang sentiasa berkembang dan berubah, sama ada dalam pengeluaran kad atau pengeluaran kad. Kami bertindak sebagai sumber serantau untuk produk kad kepada pelanggan kami di pasaran Asean. Berpangkalan di Singapura, dengan pejabat cawangan di Malaysia dan saluran pengedar, perkhidmatan pelanggan dan sokongan teknikal berada dalam jangkauan.

shutterstock_342902696.jpg

Misi kita

VICCARD PTE LTD telah ditubuhkan sejak 1991 sebagai pengedar serantau produk dan peralatan kad plastik. Kehadiran kami di pasaran Asia Tenggara memenuhi keperluan keperluan industri kad yang sentiasa berkembang dan berubah, sama ada dalam pengeluaran kad atau pengeluaran kad.

 

Kami bertindak sebagai sumber serantau untuk produk kad kepada pelanggan kami di pasaran Asean. Berpangkalan di Singapura, dengan pejabat cawangan di Malaysia dan saluran pengedar, perkhidmatan pelanggan dan sokongan teknikal berada dalam jangkauan.

Pengalaman kami dalam industri kad memastikan anda boleh memanfaatkan kami untuk meneruskan perkhidmatan. Jabatan teknikal dalaman kami yang terlatih dalam industri kad memastikan sokongan teknikal yang cekap.

Kami tahu perniagaan kad. Kami di sini untuk anda.
Hubungi kami untuk penyelesaian kad.

PENYELESAIAN KAD UNTUK DUNIA YANG LEBIH BAIK

bottom of page